• Lorem ipsum

How it's made.

15 Dec 2020

GETROKKEN STEEL

In 2001 introduceerde RONA, als eerste bedrijf ter wereld, de technologie van de zogenaamde “getrokken steel” in het blaasproces.
Dit proces creëert een product uit één stuk in plaats van het oorspronkelijke tweedelige proces, en het verbetert de mechanische weerstand en dus de duurzaamheid aanzienlijk.
RONA heeft automatische technologieprocessen die handgemaakte productie simuleren en producten van hoge kwaliteit creëren. Bovendien heeft RONA lage gereedschapskosten voor getrokken stamtechnologie en een groot portfolio aan kant-en-klare mallen.

Loodvrij glas
Speciale aandacht gaat uit naar de samenstelling van het glas. RONA produceert eigen glaswerk in de kwaliteit van loodvrije kristallijne blanco's.
Dit is een goed uitgebalanceerde en verbeterde mix van noodzakelijke basis glascomponenten - het resultaat is de ultieme schittering in de kleur van het glas, met prachtig geluid.
Zijn helderheid blijft behouden na 1500 industriële vaatwasbeurten en garandeert een niveau van duurzaamheid en weerstand die je nog vele jaren zult waarderen.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »