• Lorem ipsum

Wijnaccessoires die iedere wijnliefhebber zou moeten hebben

3 Mei 2023

De ultieme wijnbeleving maak je compleet met verschillende wijnaccessoires. Een mooie wijnkoeler mag bijvoorbeeld niet ontbreken om de witte wijn of rosé koud te houden en ook een mond geblazen karaf van Rona kan je niet missen in je collectie. Lees in dit artikel meer over onze favoriete wijnaccessoires die je allemaal kan vinden op de website van Bestewijnglazen.nl.

Kurkentrekker

Onze kurkentrekkers zijn geschikt voor alle gewone flessen. Ga jij voor de Kurkentrekker Laguiole die met zijn kenmerkende walnotenhouten handvat een opvallende aanvulling is op elke professionele bartenderset of voor de Kurkentrekker van Utopia met twee traps lift? De ergonomische greep van de hendel met de dubbele scharnieren zorgt ervoor dat de kurk soepel uit de fles komt, zonder te breken. Perfect als cadeau tip of natuurlijk gewoon ter aanvulling op je eigen collectie.

Karaf

Een karaf is te gebruiken als sierfles tijdens bijvoorbeeld een etentje. Hier kan water, wijn of natuurlijk iets sterkers in worden geserveerd. Wij beschikken over een ruim assortiment verschillende mondgeblazen karaffen van Rona. Denk aan een kegelvormig karaf, een karaf met ijs lip, een rechte variant of een buikkaraf.

Decanteerkaraf

Kijk eens naar onze mooie decanteerkaraffen. Ze zorgen voor een zachte smaak van (meestal een rode) wijn die al iets ouder is. Een echte toevoeging aan je tafeldekking. Bekijk hier al onze exclusieve decanteerkaraffen van Rona

Wijnkoeler

Een wijnkoeler is een must om je witte en rosé wijnen goed koud te houden. Heerlijk om tijdens de warme zomerdagen op tafel te zetten en te genieten van een koud wijntje. Deze wijnkoeler van Utopia is een eenvoudige en elegante oplossing voor het koelen van flessen. Door het hoogwaardig roestvrij staal en de dubbele wand is de wijnkoeler in staat om de wijn langer koel te houden. Ook deze wijnkoeler met decoratieve ringhandgrepen van hoogwaardig roestvrij staal is een waardige toevoeging aan je wijnaccessoires collectie. 

Wijntas

Last but not least, een wijn tas. Super leuk om te gebruiken als cadeauverpakking en een makkelijk draagbaar alternatief voor wijnkoelers. De tasjes zijn waterdicht, van transparant plastic en beschikken over een handvat. Zo blijft de wijn thuis en onderweg gekoeld, dubbel zo handig! 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »